SANAL YAŞAM DERGİSİ
Merhaba arkadaşlar bu dergide diğer gazeteler gibi zeka testi çözebilirsiniz,röportajlar okuyabilir bilmeceleri çözüp bir miktar sanal milyon lira kazanabilirsiniz.
ZEKA SORULARIADAMIN BİRİNİ AKREP SOKMUŞ VE ADAM ÖLMÜŞ
BİLİM ADAMI BU AKREBİ BENİN ÜSTÜM DE DENEYİN DEMİŞ DENEMİŞLER AKREP BİLİM ADAMINI SOKMUŞ AMA ADAM ÖLMEMİŞ SİZCE NE OLMUŞ ?
BİLENE TAM 50 SANAL MİLYON LİRA VERİLECEKTİR.
2-KAN KIRMIZI SÜT BEYAZ DEVE YAVRUSUNDAN BÜYÜK KALE KAPISINDAN SIĞMAZ BUNU BİLENE TAM 50 SANAL MİLYON LİRA VERİLECEKTİR.
3-Bir adamın karısı ölmüş. polisler eve gelmiş. kocasına sormuş olaylar nsl gerçekleşti. adam ben salonda tv izlrken banyodan su sesleri geliyordu. karıma bir seslendim. karım duymadı aradan 15 dk geçti bir daha seslendim duymayınca banyoya gittim. kapı kitliydi karım banyoyu içten kitleyip banyodaki bir yere koymuş olabilirdi delikten baktıgımda banyodaki aynadan karımın yerde oldugunu görüyordum demiş kocası polis kocasına kelepçeyi takmış kalk gidiyoruz demiş suçlu sensin dem,iş polis öldürenin kocası oldugunu nsl anlamış. ipucu olarak ocak ayında oluyor bu olayBİLENE TAM 50 SANAL MİLYON LİRA VERİLECEKTİR.
SANAL YAŞAMDA YENİLİKLER VAR....!
Sanal yaşam da bu aralarda halkı sayesinde çok değişti.Mesela yeni bir PET SHOP açıldı.
Yeri:
Altın caddesinin dükkanlar bölümüne bastığınızda görbilirsiniz YENİ BİR ALIŞVERİŞ MERKEZİ AÇILDI
Daha yeni satışa geçen alışveriş merkezi harika biyer uğrıyıp görebilirsiniz
YAZAR:BUKET YAREN AKSU
UYARI:NÜTFEN YORUM KISMINA SADECE YORUMLARINIZI YAZIN YANİ HABER VEYA BAŞKA BİRŞEY YAMAYIN(TABİ ZEKA OYUNLARININ CEVABINIDA VEREBİLİRSİNİZ) bu derg, günlüktür her gün yeni yazılarla görüşmek üzere:D